Refuzimi

Ofertës së një mashkulli për seks, një bionde i përgjigjet në këtë mënyrë:

Jo, jo dhe jo! Nuk jam unë vajzë e tillë, toka është e lagësht, ndërsa mami ma ka ndaluar! Veç tjerash, 100 euro janë pak!

Të ngjashme

Ska komente

Komento