Receta për fotografinë në Facebook

-Një banjë e bukur
– 4 kg pudër
– 2 kg maskara
– 1 kg karmin (buzëkuq)
– 4 çorapë brenda në jelekë
Dhe ‘like-at’ do të jenë të shumtë…
(sipas dëshirës, mund t’i shtoni edhe pakëz Photoshop).

Të ngjashme

Ska komente

Komento