Recepsionistja

Nje tip shkon ne biblioteke dhe kerkon nje liber qe ka te beje me vetevrasjet.

Recepsionistja i pergjigjet:
– Une ta jap mor zoteri, po kush do e ktheje librin?

Të ngjashme

Ska komente

Komento