Realiteti dhe seksi i pambrojtur

Khan studion ne perendim, dhe telefonon nene e vet:

– Mama, kam SIDA!

– Atehere mos u kthe me, biri im.

 – Pse nene?
– Nese kthehesh, gruaja jote do te infektohet. Nga gruaja jote do te infektohet vellai yt, nga vellai yt sanitarja, nga ajo babai yt, nga babi yt motra ime, nga motra ime i shoqi i saj, nga ai do te infektohem une, nga une do te infektohet shoferi im, nga ai do te infektohet motra jote dhe nese motra jote infektohet me SIDA, do te infektohet gjithe qyteti. Keshtu qe, per Ate Zot, mos u kthe me ne shtepi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento