Radjot e reja

Ne nje rajon policie te tiranes erdhen radjot e reja dhe shefi ja u shperndau policeve dhe ja u shpjegoi se si funksionojn. Mbasi mbaroj, ai pyeti nese kishte dikush pyetje rreth radjove.
Ngrihet nje polic dhe pyet.
– O shefo, po kjo ON ca o?
– Ajo do me thon qe O Nez – sqaroj shefi
– Po ky OFF ? – E pyeti prape polici.
– Ajo do te thot O Fik.
– Po kjo ka dy F
– Po O Fik Fare mer hajvon.

Të ngjashme

Ska komente

Komento