Qytetari naiv dhe polici…

Nje qytetar pyet nje polic qe ishte aty prane:

-Me falni ku eshte trotuari perballe?

Polici i tregon me gisht dhe i thote:
-Atje!
Qytetari i cuditur thote:
-Pse kur shkoj atje me thon qe eshte ky ketu?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento