Qorri dhe Gagaçi

Shkojnë Gagaçi me Qorrin për te zene peshk.
Qorri- Gagaçit: – Dëgjo, kur te shohësh një peshk do me thuash mua dhe unë do te hidhem ta kap.
Gagaçi: -Mi.. mi.. mire. Rrinë sa rrinë.
Gagaçi: – Pe… pe… peshku. Hidhet qorri po se kap dot dhe i thotë gagaçit: – Radhën tjetër sa te thuash ti pe un do te hidhem.
Gagaçi: – O.. o.. o.. ok. Gagaçi:- Pe pe… Qorri hidhet menjëherë ne det.
Gagaçi: – Pe.. Peshkaqeni!

Të ngjashme

Ska komente

Komento