Qind për qind

I ankohet gruaja një fqinji:
– Burri im sot është 100% impotent!
– Si është e mundur?
– Ka rënë nga shkallët, ka thyer të dy duart dhe e ka kafshuar gjuhën…

Të ngjashme

Ska komente

Komento