Qifti ne shtepin e re

Martohet nje cift dhe hyjne ne shtepine e re. Shtepia e re ishte me probleme. Diten e pare kur vjen burri nga puna, gruaja i thote:
– Burre ka rene suvaja dhe po na pikon tavani.
– Po pastaj, mos jam gje murator une?
Diten e dyte.
– Burre na es…hte prishur berryli i lavamanit dhe po pikon uje.
– Po pastaj, mos jam gje hidraulik une?
Diten e trete.
– Burre na eshte prishur kemba e tavolines.
– Po pastaj, mos jam gje marangoz une?
Diten e katert, kur burri vjen ne shtepi, cdo gje ishte e rregulluar. Ai pyet gruan:
– Kush i rregulloi keto?
– Ah, erdhi komshiu dhe i rregulloi te gjitha.
– Po mire, nuk kerkoi asgje?
Gruaja i thote – Ai donte ose te beja dashuri me te, ose ti beja nje torte me molle.
Burri – Po mire, ti me siguri qe i ke bere torten?
Gruaja – Pse mos jam gje pasticiere une?

Të ngjashme

Ska komente

Komento