Qetësia në teatër

Burri dhe gruaja diskutojnë zhurmshëm në teatër derisa po jepej një shfaqje. Pas 15 minutash, një burrë i ulur prapa tyre humb durimin dhe i drejtohet çiftit:

“Më falni por unë nuk po dëgjoj asgjë!”

Ndërsa burri i përgjigjet:

“Edhe ma mirë! Se çfarë bisedoj unë me gruan time ty nuk të intereson aspak!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento