Qeraxhiu

Një burrë, shumë i mërzitur nga kushtet e shtëpisë ku rrinte me qera, thërret të zotin për tu ankuar se aty kishte shumë minj. Qeraxhiu hodhi në tokë një copë bukë dhe nga muret dolën tre-katër minj.  E përsërit prapë dhe dolën disa minj dhe një peshk.

– E shikon, ky është një peshk?!

– Lëre këtë muhabet, – e ndërpret i zoti i shtëpisë.

— Këtë herë të flasim për minjtë, për lagështirën diskutojmë një herë tjetër.

Të ngjashme

Ska komente

Komento