“Qen i nxehte”

Një fshatar shkoi për here te pare ne jetën e tij ne Rome; për te vizituar sallonin e bujqësisë. Ne kohen e drekës, afrohet tek një vend ku bëheshin panine.
-A dëshironi një hot-dog?- e pyet shitësi.
– Po,- përgjigjet fshatari.
Kur fshatari e merr paninen pyet shitësin:
– Si përkthehet: “hot-dog”?
– “Qen i nxehte”, – i thotë ai.
Fshatari shikon me fytyre te prishur sandviçin e gjate e te skuqur midis fetave te bukës dhe i thotë shitësit:
-Po ti nuk gjete ndonjë pjese tjetër te qenit, po me dhe këtë?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento