Pyetje

Pyetje: A mund ta bëjë një grua burrin e saj milioner?

Përgjigje: Po, nëse burri është milardier.

Pyetje: Cila është ngjashmëria ndërmjet gruas dhe mikroskopit?

Përgjigje: Të dy e bëjnë qimen tra.

Pyetje: Cili është ndryshimi midis një ore muri dhe një gruaje llafazane?

Përgjigje: Ora e murit edhe pushon ndonjëherë.

Pyetje: Cili është ndryshimi midis 2 diskutuesve meshkuj e atyre femra?

Përgjigjë: Dy burrat diskutojnë për njëri-tjetrin, ndërsa 2 gra për një grua të tretë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento