Pyetje dhe përgjigje

– Njëherë duke shëtitur në park, një qel e takon një njëri pa dhëmbë.

Qeli po e pyet atë si me humor: – Me çka i lanë dhëmbët ti?. Ai i përgjigjet: Me gell!.

Të ngjashme

Ska komente

  • Reply Armela 07/04/2015 at 2:31 pm

    I pata 2 pata +2 pata qe I pata sa pata I pata ? Pergjigjja 2 Pata :p

  • Komento