Pyet gruaja burrin…

Nëse unë vdes, sa do presësh derisa te rimartohesh?
I thotë: Derisa te thahet balta e varrit tënd.
I thotë gruaja: Ma premton?
Burri: Ta premtoj.
Dhe pasi i vdiq gruaja, burri shkonte çdo dite te varri i saj për gjate një
viti dhe shikonte se dheu i varrit vazhdonte te ishte i lagur dhe nuk thahej!
Një dite prej ditësh shkon burri te varri në mbrëmje…
dhe gjeti vëllain e gruas te varri dhe e pyeti:
-Çfarë bën ti këtu ne ketë orë..?
Tha: – Zbatoj amanetin e motrës, ujis dheun e varrit ne çdo 2 dite..!!! – u përgjigj ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento