Pyet gjygjtari Hasanin

-Mire,Hasan,si munde ti shkelesh te gjithe 52 njerezit me automjet?
-Frenat mu prishen!
-Po mire,por gjithe ata njerez?!
-Por,ne momentin qe mu prishen frenat,ne njeren ane ishin 2 veta,dhe ne anen tjeter ishin 50 veta duke pritur autobusin.
-Dhe…?
-Une mendova qe me mire eshte qe ti shkel 2 veta sesa ata 50!.
-Po mire por si i shkele te gjithe?!
-Kur une e shkela te parin,i dyti filloj qe te ik ne turmen e atyre 50 vetave…

Të ngjashme

Ska komente

Komento