Punonjesi me i afte

Dy kolege duke biseduar…
– E degjove, paska vdekur shefi.
– Po, dhe po pyes veten kush ka vdekur tjeter.
– Pse?
– Epo ne lajmerim shkruante qe ” … dhe bashke me te vdiq nje nga punonjesit me te afte te firmes…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento