Punet e shtepise

Gruaja i sa here qe kishte probleme te vogla ne shtep, i ankohej burrit:
– Eshte prishur rubineta
– Merr hidraulikun, i pergjigjej shkurt bashkshorti, pse hidraulik jam une.
– Eshte prishur frigoriferi, ankohej gruaja
– Merr teknikun e frigoriferti, pse frigoriferist jam une.
Ky dialog zhvillohej sa here qe ne shtepi kishte defekte te kesaj natyre.
Kaloi nje kohe dhe gruaja nuk po ankohej me.
– Si eshte puna, e pyet bashkshorti, nuk po ankohesh me, s’ke patur probleme keshtu?
– Jo, pergjigjet gruaja, kam patur, por i kam rregulluar me komshiun.
– Po te pakten, a e ke paguar?
– Jo, pergjijgjet qete gruaja, heren e pare me tha qe ose t’i beje nje torte te mire, ose te shkonja ne shtrat me te.
– Ou, dhe ti sigurisht qe i bere torten, shprehet i sigurt bashkshorti.
– Jo, jo, pse pasticiere jam une…? i pergjigjet e shoqja

Të ngjashme

Ska komente

Komento