Punët e beut

Ca gazetarë ndaluan Xhevap beun, ku ishte duke bërë anketim, dhe e pyetën: çfarë është seksi, qefë apo punë? – Punë, – i tha beu. Masanej gazetarët ndaluan argatin dhe e pyetën atë: çfarë osht seksi, qefë apo punë? – Qefë more qefë! Tha argati. Por neve beu na tha që është punë. – Heee, – vazhdoi argati, – po t’ishte qenë punë ma jepte mua beu, nuk e kishte bërë vetë.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply zothanja 28/12/2010 at 9:59 pm

    hahhaahah shum e fort qekjo a veq ruju mos e loodhni argatin shum se mune e lshon zemra ahahahhahah

  • Komento