Puna me kafshë

Një turist kishte shkuar në lartësitë e maleve dhe pranë një stani takon një bari.
– Me çfarë merreni këtu gjatë gjithë vitit?
– Duhet të dish se kur merresh me kafshët ke gjithnjë punë. Në vjeshtë janë delet, gjatë dimrit dhitë, në pranverë lopët, kurse në verë vini ju turistët.

Të ngjashme

Ska komente

  • Reply elsira 30/06/2015 at 8:38 pm

    shum e bukur kjo barcoleta 🙂

  • Komento