Psikopati dhe vrima celsit

Na ishte i her njoni ne nji spital psikiatrik. Ky shkonte varavingo neper korridore. bente c’bente dhe iu afronte nji dere dhe vinte syrin te vrima e celsit. kte pune ky cdo dite. e pa nje mjek njehere dhe u be kureshtar.
-Dale me ler dhe mua te shoh pak – dhe vuri syrin te vrima e celsit.
mbas pak kohe i kthehet psikopatit:- S’pashe asgje fare!”
dhe ky i pergjigjet – Ah mor budall, ti nje minute dhe do te shohesh , une kam nje vit te tere dhe s’po shoh asgje..

Të ngjashme

Ska komente

Komento