Psikiatri

Një i sëmurë hyn në kabinetin e mjekut psikiatër dhe i shpjegon sëmundjen:
– Doktor vuaj nga dyzimi, më duket sikur jam i ndarë në dysh, unë dhe një tjetër brenda meje…
– S’po kuptoj asgjë! – i thotë doktori.
– Fillojeni nga fillim vetëm ju lutem mos flisni të dy njëherësh…

Të ngjashme

Ska komente

Komento