Pse tash kemi shumë më shum ndarje të çifteve

Takohen dy shokë. Njëri ankohet: Do të ndahem nga gruaja, nuk na shkon aspak lidhja.

Pas një kohe takohen sërisht dhe shoku është i lumtur,

– Hëë domethënë u ndatë? A jo. E kisha kompjuterin e prishur për një kohë. Kështu që drekonim bashkë, bënim muhabet dhe u vërtetova se nuk kishte qen person i keq.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply limi 28/02/2014 at 3:23 pm

    hahahaah

  • Komento