Pse i hapni gropa?

2 police donin te dilnin ne fotografi dhe filluan te hapnin gropa. I pyet fotografi: pse i hapni ati gropa?- I duam pozat pergjysem. ia kthyen ata. Pastaj filluan te hapnin 4 gropa. Po keto? I pyet fotografi.-I duam ne kater kopje or mik se na do 2 kopje kryetari i deges.

Të ngjashme

Ska komente

Komento