Pse duhet të dini edhe gjermanisht…

Takohen dy shokë në rrugë por njeri prej tyre ishte i mërzitur dhe tjetri e pyet:

– Çfarë ke?
– Po ja, kur u ktheva mbrëmë në shtëpi, gjeta gruan në shtrat me një gjerman.
– Po ti çfarë i the?
– E çfarë tii thosha , nuk di asnjë fjalë gjermanisht…

Të ngjashme

Ska komente

Komento