Pse duhet gjithmone te kthehemi tek burimi!

-Studenti veren se prifterinjte i benin kopjimet nga nje kopje me e vjeter por jo nga origjinali. Shkon tek drejtuesi i manastirit dhe i shpjegon situaten duke i thene se ne kete menyre nese tek kopja me e vjeter eshte nje gabim ajo do pasyrohet dhe tek keto kopje, prandaj duhet marre origjinali per te shmangur perseritjen e gabimeve.
Kryemurgu i pergjigjet:

– Prej shekujsh behet ne kete forme duke mare per baze nje kopje me te vjeter. Por konstatimi yt eshte me vend, biri im.

Per kete te nesermen kryemurgu shkon vete ne bodrumet e manastirit, atje ku rruheshin prej shekujsh shkrimet ne origjinal. Pasi kaloi gjithe dita madje as ne darke nuk u duk kryemurgu, te nesermen ne mengjes studenti i shqetesuar shkon ta kerkoje. E gjen kryemurgun tek i binte murrit me koke.
– C’keni keshtu At? e pyet ai.
– Ahhhhhahhhhh! KREDHJE!!! KREDHJE!!!! Ketu shkruan se duhet te KRIDHEMI ne pune, jo te TRIDHEMI!!!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento