Propozim i turpshem

Dikush po i qahej nje mikut te tij
Mik, jam i shokuar. Gruaja do te beje seks treshe.
Po pse je i shokuar? Shiko anen pozitive. Dilni dhe ju pak nga rutina. Beni dicka ndryshe, rigjalleroni merredheniet tuaja.
Problemi qendron qe une nuk jam nje nga ata te tre.

Të ngjashme

Ska komente

Komento