Prokurori… ta kryejë atë që ka filluar!

Prokurori:
– Kërkoj dënimin më të rëndë për të pandehurin, sepse është dëshmuar se ka tentuar që ta vrasë vjehrrën e tij?
Gjykatësi e shikon me dhembshuri të pandehurin:
– Në bazë të të gjitha fakteve, mendoj se duhet ta lirojmë dhe t’ia japim edhe një shans…

Të ngjashme

Ska komente

Komento