Profili i grupit

Nese ne nje grup me 40 persona dy e kane mendjen tek seksi dhe te tjeret per ushqimin, atehere kemi te bejme me dasem.
Nese ne nje grup me 40 persona te gjithe e kane mendjen tek ushqimi, atehere kemi te bejme me dreke vdekjeje.
Nese ne nje grup me 40 persona te gjithe e kane mendjen tek seksi, atehere kemi te bejme me team building!

Të ngjashme

Ska komente

Komento