Profesori

-Studenti, para profesorit, përgjigjet në provimin me gojë.
-Gjatë tërë kohës profesori lëviz në karrige. Në një moment karrigia thyhet dhe profesori bie në dysheme. Studenti nuk mund të përmbahet dhe fillon të qeshë. Profesori zgjohet ngadalë dhe i thotë studentit:
-Eh kolegë, taksirat me ra te dy sot!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento