Problemi i nje femre me kompjuterin

Pershendetje!
Nese dua te kopjoj nje film ne USB, shtyp butonin “paste” dhe atehere me del nje mesazh i cili thote se nuk kam hapesire mjaftueshem ne USB. Pas kesaj nese shtyp “paste shortcut”, dhe keshtu filmi nxe ne USB.
Problemi eshte atehere kur dua te shoh filmin ne nje kompjuter tjeter, pasi me lajmeron se nuk gjen filmin, megjithese ne kompjuterin tim mund ta shoh filmin duke e hapur nga USB-ja. Cili mund te jete problemi?
Faleminderit.

Pergjigjia e firmes:
E Nderuar zonje,
Ne canten tuaj nuk mund te vendosni pallton. Por, nje flete ku shkruan “Palltoja eshte ne dollap” mund ta vendosni lehtesisht ne cante.
Keshtu nese jeni ne shtepi dhe lexoni shenimin “pallotja ehste ne dollap”, atehere me siguri qe do ta gjeni atje. Ceshtja ngaterrohet kur jeni tek shoqja juaj dhe lexoni shenimin. ne dollapin e shoqes mund te kerkoni gjithe diten por pallton nuk keni per ta gjetur asnjehere.
Shpjegime:

Cante = USB
Pallto = Filmi
Shenimi = shortcut
Dollap = kompjuter
molja ne dollap = virus
komshiu ne dollap = hacker

Të ngjashme

Ska komente

Komento