Pritja e gyrbetqarëve

Kishte ardhur një shqiptaro-amerikan për herë të parë për të vizituar kushëririjtë e tij.
E pritën në aeroport shumë njerëz e vetura.
Pas një ceremoniali u nisën.
I ardhuri nuk po fliste, jepte ca përgjigje të thata dhe kaq.
Duke ju afruar shtëpisë pyeti:
– A kemi edhe ma shumë për të dalë me më pritë?

Të ngjashme

Ska komente

Komento