Primitivizmi

– Në një vend të prapambetur, njëri e gjen një lugë të çajit.

Ai nuk e di se çfarë ashtë ajo dhe shkon ta pyesë plakun e fshatit. Kur e sheh, plaku i fshatit i thotë se ajo është farë e kacisë dhe i thotë: – Mbjelle se do të mbijë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento