Prifti me papagallin

Kishte qenë një prift i cili kishte blerë një papagall prej një hoxhe. Sa herë që i jep ushqim, papagalli thotë: Bismilah. Prifti hidhërohet dhe nuk i jep ushqim një muaj. Kur i jep ushqim pas një muaji, papagalli thotë: Elham dulilah, përfundoi ramazani, hajde bismilah!

Të ngjashme

Ska komente

Komento