Prifti dhe Polici

Nje polic rrugor,i zoti ne profesion,kishte fituar fame per gjobat e pafundme.E megjithate,njerit me motorr s’kishte mundur qe s’kishte mundur ti gjente ndonje gabim.I lodhur ,i afrohet nje dite dhe i thote:
-Si ka mundesi qe s’te vura gjobe tere keto vjet,more burre i dheut?
Prifti:
-I dashur polic,une jam njeri i zotit.Une kam Jezusin perpara e Zotin prapa….
Polici:
-Ndal,ku shkon? 3 veta ne nje motorr.

Të ngjashme

Ska komente

Komento