Prapë bashkë?

Pas vdekjes takohen burri dhe gruaja në Parajsë.
Gruaja: Zemër, jemi përsëri bashkë!
Burri: Jo, jo… Shumë saktësisht është thënë: “Derisa vdekja të na ndajë…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento