Pozita gjatë seksit

Anglezi, Francezi dhe Shqiptari bisedojnë për pozitat gjatë seksit që ju pëlqejnë më shumë.
Anglezi: “Mua më pëlqen të jem sipër, që të ja shoh fytyrën e bukur.”
Francezi: “Mua më pëlqen kur ajo është sipër, të shikojë gjinjtë.”
Shqiptari: “Mua më pëlqen nga prapa, që të shoh ndeshjen.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento