Postjeri i “rrezikshem”

Nje vajze dhe nje djale, te fejuar, komunikonin me letra me njeri tjetrin pasi jetoni njeri ne Tirane dhe tjetri ne Shkoder. Komunikonin shpesh, sa e merrte letren njeri, fap i dergonte pergjigjen tjetrit.

Rituali i marr dhe dhenies se letrave vazhdoi intensivisht, deri sa erdhi nje kohe qe u nderpre, djali dergo letra, vajza hic, djali dergo, vajza hic.

Behet merak djali, i hipen trenit dhe shkon ne Shkoder (sapo ishte inauguruar edhe hekurudha atehere).
Ooops, e fejuara e tij ishte martuar me postierin….

Të ngjashme

Ska komente

Komento