Portofoli…

Djaloshi shkone ne nje bare dhe thote: Ju lutem dy birra.

Kamarieri i sherbene, djali kontrollone portofolin dhe porosit edhe dy birra te tjera. E njejta porosi vazhdoi derisa djali pati rrekellyer 10 gota me birre, dhe duke pare here pas here portofolin kerkoi edhe dy birra te tjera.

Kamarieri kurioz e pyet se perse e shikonte portofolin: Djali duke i treguar portofolin i pergjigjet: Sa me shume te pi aq me e bukur behet ime shoqe!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento