Porti i durresit

-Ne portin e durresit arriti nje anije e hauaj punojsit e portit iu afruan dhe i thonin marinarit
(o marinar hidh spirancat, o marinar hidh spirancat) gjithato here, po marinari shkret nuk kuptonte shqip
vjen drejtori portit aty e vazhdon te flasi ne anglisht,
-I thote (where are you from?) marinari
i shkrete u gzu tha shyqyr qe me kuptoi i rob zot ktu mor daj, e i pergjitgjet ….

Të ngjashme

Ska komente

Komento