Popullsia kineze

– Pyet mësuesja Benin: -Beni, sa është popullsia e Kinës?
Beni: Dy mësuese. Ajo e habitur: -Po si dy more Beni? – Një mashkull dhe një femër mësuese, të tjerët janë copy-paste, përgjigjet ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento