Poliklinika

Duke qeruar patatet pret gishtin. E mbeshtjell me nje picete dhe keshtu me gishtin qe i rridhte gjak shkon per ne poliklinike.
Hap deren kryesore kur c’te shohe dy dyer te tjera secila me shenimet, “Te semuret” dhe tjetra “Te aksidentuarit”. Si njeri i qyteteruar qe ishte hap deren “Te aksidentuarit”, kur c’te shohe dy dyer te tjera.
“Me gjakderdhje” dhe “Pa gjakderdhje”. Sic pritej hyn tek ajo “Me gjakderdhje”.
Dy dyer te tjera “Me rezik per jeten” dhe “Pa rezik per jeten”. Hap “Pa rezik per jeten” dhe perfundon perseri ne rruge.
I nevrikosur shkon ne shtepi ku e pyet gruaja:
– He, te mjekuan?
– Askush nuk me vizitoi, por organizmin qe kishin aty se kam pare ne vend tjeter

Të ngjashme

Ska komente

Komento