Policia

Shkon një burre në një dyqan dhe pyet:
-Bukë keni?
-Po
-Djath keni?
-Po
……-Hashash keni
-Jo
Të nesërmen prapë burri:
-Bukë keni?
-Po
-Djath keni?
-Po
-Hashash keni
-Jo
Ditën tjetër po ashtu:
-Bukë keni?
-Po
-Djath keni?
-Po
-Hashash keni
-Po, sollëm.
-Duart lart! Policia

Të ngjashme

Ska komente

Komento