Polici zhveshur lakuriq

Heret, qe ne mengjese, nje polic vjene ne pune i zhveshur lakuriq.
Policet e tjere e pyesin te habitur:
– Je cmendur? Si eshte puna ?
– As vete se di thote ai ..
Mbreme isha ne nje klub nate, muzike, femra , te gjithe kercejne.
Befas shuhen dritat dhe nje ze i ulet thote: “Tani te gjithe vajzat te zhvishen”
Policet e tjere hapin syte, he po pastaje ?
– Pastaj, vazhdone polici, pas nje minute, kur hapen dritat, te gjitha vajzat ishin lakuriq.
Vazhdone muzika, kercimi dhe kur prape shuhen dritat, zeri i ulet thote: ” Tani te zhvishen te gjithe meshkujt “.
Pastaj u hap drita dhe, ndaci besoni, ndaci mos besoni, te gjithe ne meshkujt u zhveshem dhe vazhduam te kercenim.
Pastaje, pas nje fare kohe, prape shuhen dritat dhe zeri i ulet thote: ” Tani meshkujt te fillojne punen”
– Po pastaj? pyesin policet e tjere me padurim!
– Pastaj ja! Sic e shikoni, une erdha te filloj punen!

Të ngjashme

Ska komente

Komento