Polici shqiptar

Andej nga 1992 nje shqiptar do te kaloje kufirin me makine.
E ndalon nje polic shqiptar dhe i kerkon patenten.
Refugjati i jep nje 10.000 Dhrami.
Polici e merr dhramine ne dore e shef mire e mire dhe i thote refugjatit:
E para,Kjo qenka patente e huaj.
E dyta,Nuk je ti ky qe ka dal ketu ne fotografi ne patente.
(pasi kthen kartmonedhen nga ana tjeter,shef nje pikture anijeje tek Dhramia)
E treta,Kjo qenka patente vapori mer.

Të ngjashme

Ska komente

Komento