Polici, seks ne plazh me…

Naten e pare i thote: Grua, kam shume qef te bejme dashuri!

– Dhe une,por nese zgjohet femija dhe na shikon? Me mire shkojme ne plazh.

Shkojne ne plazh, fillojne nga puna, kur papritur vjen nje patrulle policie.

– Ju lutemi te visheni, pasi jeni te ndaluar per akte te turpshme ne vende publike.

Polici duke u thene: – Shoku, prit se edhe une polic jam, shiko dokumentat!

– Mire, thote polici tjeter, ti mund te shkosh, por kete prostituten duhet ta arrestoj pasi eshte hera e shtate qe e kap ne plazh.

Të ngjashme

Ska komente

Komento