Polici rrugor

Polici rrugor ndalon një polic dhe i thotë:
– Ju po e ngisni mabinën shumë shpejt.
– Ç’është ajo fjalë. Unë po ecja sa është e lejuar. – A nuk e patë se atje përpara ishte një tabelë që ndalonte të ecësh më shpejt se 40 km/orë.
– Më fal shef, por kam qenë aq shpejt sa nuk e dallova dot.

Të ngjashme

Ska komente

Komento