Polici qe kerkonte byrek

olici ikishte turnin e natës në qytet. Dikur e mori uria. Afrohet në barnatore dhe kërkon byrek. Farmacistja i tregon se ishte në banatore dhe ai largohet.

Me vone, perseri polici po aty kërkon byrek. Perseri farmacistja e largon.
Më në fund kur farmacistes i erdhi te hunda polici, e thërret komandantin e i thotë:
-Ju lutem, ju telefonoj nga farmacia. Një polic i juaji më lodhi, vjen dhe kërkon byrek.
Nga ana tjetër ia pret komandanti:
-Edhe njëherë nëse vjen, futja me tepsi kokës!

Të ngjashme

Ska komente

Komento