Polici ne provim…

Nje polic duhet te marre nje provim shume te veshtire:
-“Sa bejne dy edhe dy ” , e pyet profesori.
-‘Kater” , pergjigjet kandidati duke numeruar gishtat
-” Po tre plus tre?”
-“Gjashte” pergjigjet akoma polici duke e ndihmuar veten perseri me gishtat e dores
-“Degjoni ketu : kete menyren me gishta me mire lerjani femijeve !
futini duart ne xhep dhe numeroni si te rritur , mire” , i bertet profesori
-“Tani me thoni” , vazhdon ai serisht , “sa bejne pese plus pese”
polici instiktivisht , me duart ne xhepa , ben nje numerim te shpejte dhe pergjigjet:
-“Njembedhjete”…

Të ngjashme

Ska komente

Komento