Polici ne klub nate

-Si eshte puna i thone shoket, ke luajtur mendsh?
-Jo i thote polici, isha ne nje klub femrash, pa pritur u fiken dritat dhe nje ze i ulet thote, te zhvishen femrat. -Ndizen dritat, femrat ishin te zhveshura. Pasta u fiken dritat prap, ai zeri i ulet, tani te zhvishen meshkujt. U zhveshem. Zeri i ulet, tani filloni punen. Dhe une erdha ne pune…

Të ngjashme

Ska komente

Komento